0
0
Υποσύνολο:0.00
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι
Αναζήτηση Εκπαιδεύσεων
Close this search box.

Trainer

Malcolm Bruce

Με πλούσιa δράση στην προώθηση υπεύθυνων πρακτικών πουαφορούν τα τυχερά παιχνίδια, ο Malcolm Bruce, ιδρυτής της Gambling Integrity από το 2013, έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του τοπίου της βρετανικής βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών. Μέσω της πλατφόρμας Gambling Integrity, ο Malcolm και η ομάδα του έχουν συμβάλει καθοριστικά στην παροχή βοήθειας σε οργανισμούς για την ιεράρχηση ασφαλέστερων τυχερών παιχνιδιών, την παροχή καθοδήγησης σχετικά με βιώσιμα επιχειρηματικά μοντέλα και τη διασφάλιση της κανονιστικής συμμόρφωσης. Έχοντας παρέχει υπηρεσίες σε όλες σχεδόν τις μεγάλες εταιρείες τυχερών παιχνιδιών του Ηνωμένου Βασιλείου που υπόκεινται σε ρύθμιση, έχει δοθεί έμφαση στον έλεγχο των πολιτικών, στην εκπαίδευση του προσωπικού πρώτης γραμμής και στην παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης.

Πριν από την ίδρυση της Gambling Integrity, ο Malcolm Bruce υπηρέτησε ως διευθυντής Εταιρικής Ευθύνης στην Betfair από το 2010 έως το 2012. Σε αυτόν τον ρόλο, ήταν υπεύθυνος για τον κοινωνικό και περιβαλλοντικό αντίκτυπο της εταιρείας, την αλυσίδα εφοδιασμού και τη δέσμευση των ενδιαφερόμενων μερών. Υπό τη διεύθυνσή του, η Betfair έγινε παγκόσμιος ηγέτης στην προστασία των παικτών τυχερών παιχνιδιών, εφαρμόζοντας πρωτοποριακά εργαλεία και εισάγοντας εκπαιδευτικό υλικό που απέσπασαν διεθνή αναγνώριση από ακαδημαϊκούς κύκλους και ρυθμιστικές αρχές.

Ως Διευθύνων Σύμβουλος της GambleAware από το 2005 έως το 2009, ο Malcolm Bruce ηγήθηκε της εθνικής φιλανθρωπικής οργάνωσης για την ανάθεση και την πολιτική που είναι αφιερωμένη στην έρευνα, την εκπαίδευση και τη θεραπεία του προβληματικού τζόγου. Ως βασικός αρμόδιος στη σύνταξη περιεχομένου για τις διατάξεις περί κοινωνικής ευθύνης του νόμου περί τυχερών παιχνιδιών του Ηνωμένου Βασιλείου, εξασφάλισε την οικονομική σταθερότητα της φιλανθρωπικής οργάνωσης μέσω σημαντικών κονδυλίων από δωρητές και επιχορηγήσεων του Συμβουλίου Επιστημονικής Έρευνας. Ο Malcom Bruce διαθέτει ισχυρό εκπαιδευτικό υπόβαθρο, συμπεριλαμβανομένου μεταπτυχιακού διπλώματος στη Σύγχρονη Ηθική από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, της ολοκλήρωσης του προγράμματος Ashridge Leadership Programme στο Ashridge Business School, μεταπτυχιακού διπλώματος στην ψυχολογική συμβουλευτική από το Πανεπιστήμιο Roehampton και πτυχίου κοινωνιολογίας (2:1) από το Πανεπιστήμιο Northumbria.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top